The Energy Detective Forums
February 22, 2018, 06:01:12 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: New TED Support forum launched!!
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Dashboard Does Not Display In Footprints Viewer
mark54
Newbie
*
Posts: 1


« on: January 15, 2013, 07:26:34 PM »

I've recently installed Footprints 1.3.6 onto a Windows XP machine.  The machine is connected to a TED 1001 RDU via usb in the usual way.  The system seems to be working as TED Watcher is working as expected showing correct readings from the RDU.  The problem I am having is that the Dashboard does not show in the Viewer.  All that shows is a small red X in the upper left corner.

I've used this system for several years on other XP machines without problems.

This must be something simple, can someone give me some ideas as to how to get the dashboard to show?
Logged
Support7
Administrator
Sr. Member
*****
Posts: 449


« Reply #1 on: January 15, 2013, 08:50:57 PM »

Good Morning mark54,

If you have not already, I suggest you submit a ticket and one of our Support Techs will assist you in diagnosing and fixing your problem.
You can do so at: www.theenergydetective.com/new-ticket

Regards,

TED Support

« Last Edit: January 15, 2013, 08:52:38 PM by Support7 » Logged

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!