The Energy Detective Forums
February 22, 2018, 06:01:26 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: New TED Support forum launched!!
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: MTU not working
jeepster
Newbie
*
Posts: 1


« on: December 10, 2012, 12:00:49 AM »

Lightning hit nearby and fried my mtu via the neutral; the main breaker was off. No green flashing led now.
Where can I buy a replacement mtu for TED 1000 or 1001?
Logged
TEDSupport6
Global Moderator
Sr. Member
*****
Posts: 291


« Reply #1 on: December 11, 2012, 12:05:37 AM »

If your current MTU has the black and white power cables directly connected to it, then this is the replacement component set you'll need to purchase: http://www.theenergydetective.com/products/store/accessories/addl-measuring-transmitting-unit-mtu-ct.html. In the comments section on your order, please indicate that you need an MTU programmed for the 1001 model.

If your MTU has a detachable power cable with red, white, and black wires, then you can purchase the MTU by itself: http://www.theenergydetective.com/products/store/accessories/measuring-transmitting-unit-mtu-1.html.

Let us know if you have questions!
Logged
cbabkirk
Newbie
*
Posts: 8


« Reply #2 on: August 01, 2013, 04:53:14 AM »

jeepster,

Are you still in need of TED 1000/1001 MTUs.  I have some that I no longer need as I switched to a TEd 5000.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!