The Energy Detective Forums
February 22, 2018, 05:52:54 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: New TED Support forum launched!!
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 63
 
Subject Started by Replies Last post
TED 5000 G2 gateway doesn't keep historical data mwhitesel 9 Last post November 22, 2016, 12:37:04 PM
by csilvest
Ted5000 Graph labels incorrecly display horizontal instead of vertical bperrybap 4 Last post November 03, 2016, 09:28:09 AM
by Support7
Footprint Display Has Gone Crazy jtriebe 2 Last post September 12, 2016, 09:37:23 AM
by jtriebe
In and out of sync every 3 min like clockwork gallde 3 Last post August 22, 2016, 08:30:00 AM
by Support7
Stopped receiving data Swede2 1 Last post August 21, 2016, 09:05:58 AM
by Swede2
I am having problems accessing the Footprints software 94mustang94 1 Last post August 15, 2016, 12:00:38 PM
by Support7
MTU to Gateway Delayed Communication Pdkwork 1 Last post May 09, 2016, 10:57:04 AM
by Support7
30 Minute Demand Interval electro 1 Last post April 27, 2016, 08:20:36 PM
by tlveik
MTU connection question tomwsanchez 2 Last post April 26, 2016, 08:46:32 PM
by tomwsanchez
New Router refuses to see gateway. TED 5000. willingp 3 Last post March 31, 2016, 07:31:30 PM
by willingp
TED 5000 not recording power usage correctly PeteH 0 Last post March 31, 2016, 11:28:58 AM
by PeteH
TED 5000 Display Backlight blinks on and off! gigercom 14 Last post March 21, 2016, 12:58:48 PM
by mbisco
TED 5000 MTU and CT clamps output? Marquis 2 Last post March 20, 2016, 10:09:49 PM
by benjatelcom
Help with Utility Setup RavenManiac 1 Last post February 26, 2016, 01:21:04 AM
by Canada_Guy
PLC woes DanKegel 0 Last post February 17, 2016, 12:33:50 AM
by DanKegel
Ted unaccessable after replaceing router?? sideline 2 Last post February 10, 2016, 02:24:46 PM
by Support7
Battery Life for TED5000 Wireless Display JK43232 9 Last post February 02, 2016, 09:40:56 PM
by bperrybap
forgotten password eliboy 1 Last post January 29, 2016, 04:23:54 AM
by birdfeedr
Could this be a Gateway problem? JohnGalt48 0 Last post January 28, 2016, 11:31:23 AM
by JohnGalt48
Question for the experts - Think it's the MTU, or the Gateway? paul.loehlein 1 Last post January 19, 2016, 09:16:24 PM
by bmcnallen
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 63
 

Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 15 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!