The Energy Detective Forums

General Category => TED1000 Support => Topic started by: Carmen on October 21, 2011, 07:12:44 PM

Title: exporting data problems
Post by: Carmen on October 21, 2011, 07:12:44 PM
I have a TED 1001 with footprints 1.3.4. I can see data in footprints but when I try to export data in the pull down menu I get nothing in the .csv file.  I downloaded 1.3.5 last night but see that I still cannot export data.  Any suggestions on the cause/solution?
Thanks
Title: Re: exporting data problems
Post by: leah_phillippe on October 25, 2011, 09:47:11 PM
I have the same problem.
I guess we wait for an answer  :)
Title: Re: exporting data problems
Post by: DrZWave on November 26, 2011, 12:52:53 AM
Me too... I tried all different choices of data to export but the file is always empty.
The manual says the MTU1 and MTU2 choices will be empty unless you have multiple MTUs. I tried those as well but also got empty files.
I am running on Win7 so maybe that is the problem?
Title: Re: exporting data problems
Post by: SherlockOhms on December 01, 2011, 03:45:19 PM
Disable "User Controls"  in control panel.  The software is unable to "fill" the data into the file because of permissions.
Title: Re: exporting data problems
Post by: Carmen on January 12, 2012, 01:46:19 AM
I have a TED 1001 with footprints 1.3.4. I can see data in footprints but when I try to export data in the pull down menu I get nothing in the .csv file.  I downloaded 1.3.5 last night but see that I still cannot export data.  Any suggestions on the cause/solution?
Thanks
+++++++++++
1-12-12
Thank you for the input.

I have finally gotten back to TED issues.  By turning off user controls I can export the 'Daily Load Profile' into a .csv file, so that is working.  I cannot export any other data; daily, hourly, etc .   The file name show up but only 1kb used and no data.

Any suggestions on this issue?

Thank you.